WINKEL

Eén van de basisactiviteiten is het creatieve atelier waar verschillende producten worden vervaardigd én verkocht. U kunt bij ons terecht voor juwelen, confituur, bloemstukjes, bloempotventjes, wenskaartjes, ….

Onze producten worden verkocht aan zeer democratische prijzen. De verkoop in onze winkel is immers één van onze belangrijkste inkomstbronnen!
Je kan ook bestellingen plaatsen bv.: kerstkaartjes of uitnodigingen met zelfgeschept papier,… Om onze winkel te promoten bieden wij vanaf heden de wenskaarten van Uitgeverij Muurkranten Brugge aan. Als enige winkel in Kortrijk beschikken we over een ruim gamma kaarten voor verschillende gelegenheden.

De winkel is elke werkdag open van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 en gesloten op feestdagen en tijdens het weekend.
Om jullie nog beter te kunnen bereiken engageren we ons ook buiten ons centrum en organiseren we op regelmatige basis paas- en kerstmarkten. De voorziene data van dergelijke evenementen kan je te weten komen via onze website of onze winkel.

Onze winkel is gelegen in de Gentsesteenweg 67, 8500 Kortrijk

Aarzel dus niet en kom gerust eens langs.
Uw bezoek zou dan ook een zeer grote steun voor ons zijn.


SV DE BOLSTER

Groeningepoort 4
8500 Kortrijk
056/37.33.46