ERVARINGEN

Wij, Thelma en Louise, zitten al een tijdje in domino. Hoe wij hier terecht gekomen zijn, is toch een klein verhaal.
Thelma, die al 2 jaar naar domino komt, kwam hier via ATB ( Arbeidstrajectbegeleiding). Thelma dacht bij zichzelf: “Waar ben ik nu beland?” Ze kreeg een eerste begeleidingsgesprek en een rondleiding in domino. In die 2 jaar dat Thelma naar domino komt, heeft ze al veel nieuwe mensen leren kennen, die dan ook vrienden geworden zijn. Er wordt ook rekening gehouden met mensen met een handicap, waar op andere plaatsen geen rekening mee gehouden wordt. Het werk is afgewisseld, je kunt met problemen terecht bij de begeleiding en deze houden rekening met hetgeen gezegd wordt. Ze respecteren het beroepsgeheim, en hebben een luisterend oor voor hetgeen gezegd wordt.

voorkantLouise gaat al iets meer dan een jaar naar domino. Ze kwam daar terecht via de begeleiding van de bolster en het activiteitencentrum. In het begin dat ze naar domino ging, was ze regelmatig afwezig waarbij Louise meer gecontroleerd werd bij afwezigheid en dat dit binnen domino een werkpunt werd. Louise vond het toch belangrijk om naar domino te blijven komen daar ze behoefte had aan gesprekken, vrienden had in domino, een gepaste werksfeer,…
Ook kreeg Louise de kans om stage te doen voor 2 weken in de waak. Deze stage verliep zeer goed. En op de dag van vandaag is Louise aan het wachten tot er een plaats vrijkomt om te beginnen met werken in de waak. Dankzij domino kreeg ze deze kans om op een aangepaste werkplaats te gaan werken.

Wij zijn dan ook de begeleiding van domino zeer dankbaar voor wat zij voor ons betekenen en in de toekomst ons nog zullen bieden.

Groetjes van Thelma en Louise

 

 SV DE BOLSTER

Groeningepoort 4
8500 Kortrijk
056/37.33.46